gunner

Ons Doel

Ons doel is om uitdagende, vernieuwende milsim evenementen met een hoge mate van realisme aan te bieden voor Nederlands sprekende spelers. In het buitenland worden al tientallen jaren milsim evenementen georganiseerd, en wij willen onze ervaringen graag overbrengen.

drone

Evenementen

Wij bieden professionele weekend evenementen aan, met een doorlopende storyline, roleplay, dresscode, innovatieve medic-regels, pyrotechniek, voertuigen en nog veel meer! We proberen een zo realistisch mogelijke ervaring aan te bieden, zonder af te doen aan airsoft als sport.

farc

Organisatie

De organisatie bestaat uit spelers die al ruim 15 jaar actief zijn op buitenlandse milsim evenementen, en onze drijfveer is passie. Passie voor airsoft. Wij zijn niet winststrevend maar gewoon een groep gasten die erg gepassioneerd is over Airsoft, net als jij!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Betrokkenheid

Ons doel is om spelers actief te laten bijdragen aan onze evenementen, door hen te betrekken bij onze planning en organisatie. Onze filosofie is namelijk dat de speler net zo belangrijk is als de organisatie. De speler maakt immers het spel. Wij luisteren naar de wensen en ideeën van onze deelnemers, zodat we de gameplay en de totale ervaring van onze evenementen kunnen blijven verbeteren.

 

jeep

Invite Only

Waar de meeste organisaties open evenementen houden, organiseren wij slechts evenementen op ‘invite-only’-basis. Omdat wij streven naar een bepaald niveau van realisme, nodigen wij uitsluitend spelers met de juiste houding, mindset, vaardigheden en uitrusting die benodigd zijn voor het slagen van onze evenementen.